Moet ik betalen?

U bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen naar aanleiding van een incasso die wij hebben uitgevoerd, of een iDeal betaling waar onze naam bij staat.

Wij voeren betaalopdrachten uit in opdracht van onze klanten. Het bedrijf of de vereniging waar u zaken mee gedaan heeft, heeft u als het goed is gemeld dat wij de afschrijving zouden verzorgen. Als dit niet zo is, verzoeken wij u contact op te nemen met dat bedrijf of die vereniging om aan te geven dat zij dit behoren te doen, zodat u geen verassingen overkomt. In alle andere gevallen dat u een betalingsverplichting bent aangegaan met het bedrijf of de vereniging, moet u die via ons betalen. Wanneer u het hier niet mee eens bent kunt u het beste contact met hen opnemen. Wij zijn slechts ‘uitvoerend’ in deze.

Wanneer u ontevreden bent over de dienstverlening van ons, of die van het bedrijf of de vereniging waar u zaken mee deed, dan kunt u dit kenbaar maken op ons Klachtenformulier. Uiteraard kunnen wij alleen klachten over onze eigen dienstverlening zelf oplossen. Klachten over het bedrijf of de vereniging waar u zaken mee gedaan heeft zullen wij aankaarten, maar kunnen wij zelf niet gegarandeerd voor u oplossen.

Vind u deze pagina handig?

Als u in contact wilt treden, wilt u dan uw email adres achterlaten?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.