Diensten en Producten

Doorbetalers is gespecialiseerd in SEPA Incasso dienstverlening waarbij we zowel u als de debiteur willen bedienen met hoogstaande dienstverlening. We hebben 3 producten waarmee we feitelijk alle vormen van Incasso dienstverlening kunnen bieden

Hoog volume SEPA Incasso dienstverlening

Wanneer u veel tijd besteed aan het uitvoeren van Incasso administratie (meer dan 5000 transacties per jaar), kunnen wij u ondersteunen met een maatwerk integratie tussen uw administratieve systeem en onze Doorbetalers SEPA Incasso dienstverlening. Wij automatiseren dan gezamenlijk het gehele debiteurenbeheer vanuit uw administratie en nemen alle SEPA Incasso activiteiten uit uw handen.

Ook hier leveren wij alle SEPA Incasso opdrachten in bij de bank en zorgen voor de machtigingen, voormeldingen en verwerking van de resultaten via onze Derdengelden stichting. U krijgt periodiek (minimaal 1 keer per week) een storting van alle geincasseerde bedragen, de administratie in uw systeem wordt geautomatiseerd bijgewerkt en u heeft steeds een up to date overzicht van de status in uw eigen systeem. Ook hier hoeft u alleen nog zelf in actie te komen wanneer uw debiteur zelf besluit om niet te betalen.

Meer over de Hoog volume Maatwerk dienstverlening

Boekhouden, Leden administreren en Incasseren

Wanneer u uw bedrijfsadministratie en eventueel leden beheer wilt combineren met SEPA Incasso dienstverlening waarbij de Incassos geheel automatisch worden geïntegreerd in uw boekhouding, dan is deze dienstverlening geheel geschikt voor u. U kunt via ons gebruik maken van het state of the art boekhoudpakket Conscribo (boekhouding en ledenadministratie) wat geheel geïntegreerd is met de Doorbetalers SEPA Incasso dienstverlening.

Door de integratie van Conscribo en Doorbetalers worden, naar aanleiding van door u geïnitieerde SEPA Incassos, incasso opdrachten automatisch bij de bank ingeleverd en via onze Derdengelden stichting geincasseerd. Vervolgens worden de resultaten geheel automatisch verwerkt in uw administratie. Feitelijk hoeft u alleen nog zelf in actie te komen wanneer uw debiteur zelf besluit om niet te betalen.

Meer over SEPA Incassos in combinatie met Conscribo

SEPA Incasso Tool

Deze dienstverlening is gericht op de meest eenvoudige vorm van SEPA Incasso’s waarbij u gebruik kunt maken van de gratis SEPA Incasso Tool op onze website, eventueel aangevuld met het door Doorbetalers laten uitvoeren van het daadwerkelijk incasseren bij Debiteuren waar transactie kosten aan verbonden zijn.

De gratis SEPA Incasso Tool stelt u in staat om handmatig zelf Incasso bestanden aan te maken die u bij de bank kunt inleveren. De tool ondersteund imports van data, het eenmalig of terugkerend incasseren, het exporteren van machtigingen. Wanneer u kiest om Doorbetalers de Incassos te laten uitvoeren komt daar het verzamelen van machtigingen, wettelijk verplichte voormelden, zien van de betaal status van de debiteuren en het herincasseren bij.

Meer over de SEPA Incasso Tool

Vind u deze pagina handig?

Als u in contact wilt treden, wilt u dan uw email adres achterlaten?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.