Over Doorbetalers

Het bedrijf Doorbetalers is in januari 2014 opgericht door Andre de Jong van Conscribo.nl en Benjamin de Jong. Het idee voor de diensten van het bedrijf komt voort uit gesprekken met de klanten van Conscribo die vooral uit het verenigingsleven komen. Conscribo is een online boekhoudpakket dat door Andre geƫxploiteerd wordt.

Andre de Jong en Benjamin de Jong

Andre heeft Artificial Intelligence gestudeerd aan de Radboud universiteit in Nijmegen en heeft daarna een tijd voor Hexon gewerkt als ontwikkelaar van online toepassingen voor de verkoop van tweedehands auto’s. Al vanuit zijn studententijd is hij bezig met Conscribo, wat in 2011 groot genoeg was om voortaan fulltime de aandacht van Andre te krijgen.

Benjamin werkt als Business Consultant bij KPN. Hij begeleidt en adviseert in IT projecten binnen het zakelijke marktsegment van KPN. Ook Benjamin heeft een achtergrond in ontwikkeling, hij is vanuit zijn eigen bedrijf Zerotop Interware verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uitgavenplanner.nl en mijnpensioeninfo.nl (in opdracht van Figro). Binnen KPN heeft Benjamin ook een trackrecord in Informatie beveiliging (jaren lang verantwoordelijk geweest voor een ISO27001 certificering) en Operationeel Management.

Onze gegevens

V.o.f. Doorbetalers
Willibrorduslaan 77
1216 PA Hilversum
KvK: 59855835
BTW: NL.853669806.B01

Stichting Derdengelden Doorbetalers
De Gildekamp 2130
6545 KG Nijmegen
KvK: 59235233

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden

Reacties zijn gesloten.