Gratis Sepa Incasso Tool

Gratis SEPA Incasso Tool

Gratis SEPA Incasso Tool

U wilt GRATIS, snel een eenvoudig SEPA incassobestanden maken?

Dat kan met de Doorbetalers Sepa Incasso Tool: Registreer nu!

Met deze tool kunt u op eenvoudige wijze, online Incasso Batches aanmaken, betalingen specificeren en SEPA Incasso bestanden (Pain formaat) aanmaken.

Wat kan de Gratis SEPA Incasso Tool?

Met deze tool kunt u een Sepa Incassobestand maken wat door de bank geaccepteerd wordt. U kunt uw incassocontract er in zetten, machtigingen toevoegen en bekijken, incassobatches aanmaken en daar betalingen (inclusief machtigingen) in zetten door ze handmatig in te voeren of via CSV te importeren. Het geleverde incassobestand kunt u bij de bank uploaden. Bekijk het filmpje hieronder!

Is gratis ook echt gratis?

Ja! Het verbaasde ons ook dat er geen gratis mogelijkheid om dit te doen, op internet te vinden is. Doorbetalers verdient geen geld met de incassotool als u deze gebruikt om incassobestanden aan te maken, en dit zal niet veranderen. Wanneer u de tool gebruikt en ons ook de incasso’s laat uitvoeren (in plaats van via uw bank), betaalt u wel een bedrag per transactie.

Ook van uw gegevens blijven we af. Deze zijn van u, en buiten deze op een beveiligde omgeving op te slaan, doen we hier niets mee.

Reacties zijn gesloten.